Áruházak bemutatása


Príma 5

Szeged Nova6728 Szeged, Back Bernát u. 7.

A Szegedről kivezető 5-ös főút mentén épült áruház eladótere 4000 négyzetméteres, a gépjárművel érkező vásárlóink kényelmes vásárlásához 176 parkolóhelyet alakítottunk ki, az áruház környezetét parkosítással tettük még vásárlóbarátabbá.

A gépjárművel nem rendelkező vásárlóink a Mars térről induló 79 jelzésű autóbusszal közelíthetik meg áruházunkat. Az áruház előtt kialakított, a mai kor igényeinek megfelelő buszmegállóban a várakozás pillanatai is gyorsan elillannak.

6726 Szeged, Szőregi út 80.

Az áruház Újszeged legforgalmasabb útvonala mentén található, melynek megközelítése a vásárlók részéről a Szőregi út irányából, új körforgalmon és a hozzá kapcsolódó kiszolgáló úton keresztül történik.

A személygépkocsikkal érkező vásárlók parkolását az épület alatt elhelyezett kb. 350 darab parkolóhely biztosítja. A kerékpárral közlekedők a Szőregi út déli oldalán futó kerékpárúton, majd a körforgalmon átvezetve érkeznek az épülethez. A tömegközlekedéssel érkező vásárlók a Szőregi úton található helyi és távolsági buszmegállók irányából, gyalogúton keresztül közelíthetik meg az épületet.

Mórahalom

 
 

6782, Mórahalom István Király Út 10/A

A Príma Mórahalom Áruház könnyedén megközelíthető az 55-ös útról lekanyarodva az István Király Út 10/ A, vagy a Mórahalmi autóbusz-állomástól 350 méterre gyalogosan is .

 

Megközelíthetőség

>

Aktuális kiadványok

 

   

Oldalainkon HTTP-sütiket (cookie-kat) használunk a jobb működés érdekében. További információkért kattintson ide!